• 3075616862_f97345d35a_z
  • Canapes-2
  • catering i privatni 070
  • DSC08104
  • Picture 033
  • bootstrap carousel example
  • vardar gradsko 103
jquery slider by WOWSlider.com v7.8
Ве очекува деловен ручек или вечера, отварање на деловни простории, годишна прослава во вашата компанија, свадба на отворен или затворен простор, крштевка, матурска забава, слава или било каквa веселбa...?
Специјални мениа и декорации за секоја пригода и за секоја клиент. Со вашата сугестија и нашето искуство и креативност ќе создадеме незаборавно и непофторливо искуство...

Во вашиот дом, деловен простор или под нашите специјализирани шатори на отворен простор на било која локација низ Македонија со комплетна опрема и секако врвни кулинарски специјалитети.

добродојдовте!

Зборот catering односно неговата основа cater е глагол кој значи се грижи, односно исполнува она што е желба и потрба и дава поддршка.

Сето тоа што го означува овој збор ние го нудиме најпрофесионално. Кога тој збор ќе стане caterer или catering тогаш се доаѓа до нашата дејност, а тоа е снабдување со храна.

Но ние нудиме многу повеќе од тоа... ние нудиме комплетна организација на настани со наша комплетна опрема. Она што го нудиме е уникатен настан кој ќе се памети... со гаранција.

Она по што се разликуваме е индивидуалниот пристап кон секој клиент со што ги исполнуваме точно вашите желби: врвни гастрономски цпецијалитети, професионална достава, креативно декорирање и послужување со што вашето претставување ќе биде на највисоко ниво.

Кај нас секој клиент е подеднакво важен и затоа до сега немаме незадоволни клиенти на што сме посебно горди.

Л&Л Кетеринг - кога барате професионално и неповторливо...