Пеперминт

Нашиот мотив за свирење, веројатно како и кај сите други уметности, е да се каже нешто кое не може да се објасни со зборови. Веројатно и не станува збор за мотив, туку за потреба да се отворат вратите на внатрешниот порив, кој едноставно мора да излезе да се прошета низ публиката...

Контакт:

Горан Трифуновски: pepermintprodukcija@yahoo.com
Вебсајт: www.peppermintband.mk

Facebook

© Пеперминт 2015. Сите права се задржани
Developed by: LabsCreative